shutterstock_1260896137 (2) (1)bad

Hårde hvidevarer til badeværelset

Der er ikke så mange valg, når det kommer til hvidevarer til dit badeværelse. Vi har prøvet at skabe et overblik, og samle hvad vi hos KitchenHero mener, der er de vigtigste ting, du skal tage stilling til, når du skal vælge hårde hvidevarer til dit badeværelse. Husk, hvis køkkenbutikken ikke lige har den model du ønsker, så er der mulighed for at benytte de showroom, som producenterne selv har. Det vil sige, du kan kontakte dem direkte og booke en tid hos dem og på den måde se produktet, inden du beslutter dig.

  • Vaskemaskine: Når du skal vælge vaskemaskine, er der lige nogle ting du skal tage stilling til.  Hvad er kapaciteten? Standarden er ca. 8 kg. som svarer til at man er 3-5 personer i husstanden. Hvad ligger centrifugering på? De fleste vil kunne klare sig med 1200-1400 omdrejninger, men det er jo helt op til den enkelte, hvor tørt tøjet skal være, når det kommer ud af vaskemaskinen. Husk at som ved alle andre hvidevarer, jo flere programmer = jo dyrere er de, så find ud af, hvad du virkelig har behov for, så du ikke bruger penge på programmer du ikke bruger.
  • Tørretumbler: Når du skal vælge tørretumbler, så er der lige nogle ting som du skal tage stilling til. Hvad er kapaciteten? Standard er ca. 8 kg. som svarer til at man er 3-5 personer i husstanden. Skal jeg vælge kondens eller aftrækstørretumbler? Kondens betyder at maskinen har en beholder, der opsamler det fugt, der kommer fra tøjet. Beholderen skal løbende tømmes, men det skal maskinen nok gøre dig opmærksom på. “Aftræk” betyder at tørretumbleren er forbundet til en løsning, hvor fugten bliver blæst direkte udenfor boligen. Du kan også få tørretumblere med varmepumpeteknologi. Disse maskiner er mere energieffektive, da den fugtige luft ledes ind i varmepumpen, hvor luften afkøles og dermed tørres. Dermed tørrer tøjet nemmere og hurtigere, og der bruges mindre energi.
  • Kombineret vaske-tørremaskine: Når du vælger en kombineret vaske-tørremaskine er vaske kapaciteten og tørre kapaciteten noget mindre end de modeller, der kun vasker eller tørrer. Så hvis du ikke har meget plads, er det et rigtig godt alternativ til at få begge funktioner. Disse modeller kan også integreres, det betyder at der kan monteres en låge på dem.

Jeg er klar til at få tilbud og designforslag

KOM I GANG