shutterstock_1348576037 (4) (1) garderobe

Skabe til garderoben

Når du skal at havde en nye garderobe, kan man dele garderobeløsninger op i 3 kategorier. Den første løsning er det klassiske garderobeskab med alm. låger, som åbner ud i rummet. Den anden løsning er en garderobe, hvor lågerne kan skyde frem og tilbage, så de ikke åbner ud i rummet. Den tredje og sidste løsning er Walk-in-closet, hvor du skaber et rum, som du simpelthen går ind i og som oftest vil blive afsluttet med skydedøre. Inden du vælger en ny garderobe, så start med at gennemgå din nuværende garderobe og skriv dine behov ned (Garderobe Tjekliste), som f.eks. hvor mange meter bøjle plads skal der være, hvor mange skuffer/bakker skal der være plads til, og skal der være plads til andre ting, såsom rengøringsting eller vintertøj osv..

  • Garderobeløsninger med alm. låger: Køkkenvirksomhederne har et stort udvalg i standard bredder såsom 40cm, 50cm, 60cm og 80 cm skabe med et stor udvalg i farver, design og indretning, såsom hylder, trådkurve, bakker, skostativer, bøjlestænger osv. Dybden på skabene ligger på ca. 58 cm med låge. Hvis dit behov kan dækkes af disse standard garderobeskabe med alm. låger, vil det oftest være den billigste løsning af de tre garderobeløsninger vi har nævnt. Du skal være opmærksom på at disse skabe, er oftest max. 210 cm i højden, det vil sige, skal du bruge en løsning, der er højere end 210 cm, skal du have ekstra skab oven på garderobeløsningen.
  • Skydedøre: Skydedøre kan kombineres på mange forskellige måder og personlige løsninger, er nemme at opfylde i skydedøre. Indretningen såsom hylder, trådkurve, bakker, skostativer, bøjlestænger osv., kan nemt tilpasse efter behov. Dybden på en skydedørsløsning er helt fleksibelt, men det anbefales f.eks. at hvis du gerne vil havde bøjleophæng, skal dybden være ca. 68cm med lågen (låger på skydedøre ligger på 8-10 cm i tykkelsen). En ting du skal vide er, at skydedøre ikke behøver at være dyrere end alm. garderobeskab med låger. Mange køkkenvirksomheder, har lavet standard garderobeskabe uden låger, hvor du så efterfølgende kan sætte skydedøre foran denne løsning. På den måde kan du lave en prisvenlig skydedørsløsning uden specielt indmad. Det der gør, at en skydedørsløsning begynder at stige meget i pris, er følgende tre ting: lågerne, indmad og tilbehør. Når du begynder at vælge andet end standard låger, såsom når man vælger låger i spejl, glas eller træ, kan dine skydedørslåger oftest blive dobbelt så dyre som alm. skydedørslåger. Indmaden er som regel standard, hvid melamin. Hvis du begynder at vælge malet eller træ indmad, så fordyrer du også processen her. Tilbehør såsom; bakker, skuffer osv.: jo mere tilbehør, jo dyrere bliver løsningen. Højden på skydedørsløsninger er oftest max. 250 cm i højden.
  • Walk-in-closet: Walk-in-closet, vil give dig en luksuriøs fornemmelse af, at få et organiseret opbevaringsrum til accessoires, tøj og sko. Indretningen såsom hylder, trådkurve, bakker, skostativer, bøjlestænger osv., kan nemt tilpasses efter behov, og der er nærmest ingen begrænsninger i bredder og højder på et Walk-in-closet. Dybden på en walk-in-closet er helt fleksibelt, men det anbefales f.eks. at hvis du gerne vil havde bøjleophæng, skal dybden være ca. 56 cm. Walk-in-closet behøver ikke at starte dyrt. Hvis du vælger standardskabe uden låger, som de fleste køkkenvirksomhederne har og bruger dem som indmad, kan du godt lave en rigtig fornuftig løsning til en fornuftig pris. Walk-in-Closet bliver oftest kombineret med skydelåger.

Jeg er klar til at få tilbud og designforslag

KOM I GANG