shutterstock_1260896137 (2) (1)bad

Tilbehør til badeværelset

Spejle til badeværelset: Rumopfattelsen er en verden til forskel, når du får monteret et spejl på dit badeværelse. Spejle reflekterer nemlig dit dagslys eller dit kunstige lys, så der skabes dybde i rummet, og på den måde virker rummet større. Spejle kan fås i mange former, men de fleste vælger dog et firkantet eller rundt spejl til badeværelset. Du skal være opmærksom på, at når du vælger runde spejle, især hvis det er til et familie badeværelse, så er der mindre spejlplads end f.eks. på et firkantet spejl, der gør, at hvis der er flere der bruger spejlet på en gang, kan det godt blive noget af en udfordring. Spejle kan have integreret lys i sig og lys felterne kan både være vertikale eller horisontale, alt efter spejlets størrelse og din smag.

Armatur til badeværelset: Armatur til badeværelset bliver brugt mange gange på en dag, så det er en god ide at vælge armatur med omtanke, et som passer ind æstetisk, men også dine praktiske krav. Følgende ting du skal tænke over:

  • Er behovet, at vandhanen tænder automatisk, uden at du skal røre ved noget?
  • Er behovet, at det skal være nemt at temperere vandet? Et armatur med et greb er nemmere at regulere vandtemperaturen på.
  • Er behovet at vandhanen er ekstra høj? Så der bliver mere plads til at vaske ansigt og hænder?

En yderligere ting du skal være opmærksom på er, hvordan tænder/åbner du for vandet? Vælger du et alm. armatur, så vær opmærksom på, at du kan åbne helt op for vandet. Grunden til du skal være opmærksom på dette er, at badeværelsevaskene i dag, kan laves i mange forskellige former og dybder. Hvis du for eksempel har valgt en vaskedybde, der gør, at hullet til armaturet kommer meget tæt på bagkanten af din bordplade betyder det så, at dit armatur kommer tættere på væggen/spejlet. Det kan betyde, at det kan være svært at komme til armaturet, eller at det ikke er muligt at åbne helt op for vandet, fordi armaturet støder på væggen/spejlet.

Jeg er klar til at få tilbud og designforslag

KOM I GANG