shutterstock_1260896137 (2) (1)bad

Vask til badeværelset

Vasken i et badeværelse har en helt central rolle for at skabe et funktionel badeværelse, men ud over at vasken er funktionel, er den også en vigtig brik for det æstetiske udtryk i badeværelse. Badeværelsesvaske fås i mange forskellige former og størrelser. Vaske kan deles op i 3 kategorier. “Integreret”, “Emaljeret” og “Porcelæn” vask. 

  • Integreret: Integreret vaske, er vaske, der er lavet i samme materiale som bordpladen, det vil sige at vask og bordplade går ud i et. Materialer hvor dette kan lade sig gøre er; Corian (og lignende akryl materialer), terrazzo, støbt marmor og beton. Der er stor forskel på vedligeholdelsen, og hvordan du må rengøre materialerne. F.eks. er akrylmaterialerne og støbt marmor de nemmeste at rengøre, fordi overfladen er lukket. Hvorimod terrazzo og beton er åbne i overfladen, det betyder, at du oftest ikke må bruge syre til at fjerne kalkaflejringer.
  • Porcelæn: Porcelænsvaske kan monteres på tre forskellige måder. Den ene måde er at man monterer vasken “underlimet”, det betyder at man monterer vasken fra bagsiden af bordpladen, hvor man enten så ser hele eller halvdelen af bordpladens tykkelse. Den anden løsning er “ilægning” (det betyder at der skæres et hul i bordpladen og den derefter ilægges). Den tredje løsning er, at man stiller vasken direkte oven på bordpladen (her skal man være opmærksom på bordpladens højde). Den blanke finish der er i en porcelænsvask, gør at overfladen er helt lukket, og at vasken dermed er meget rengøringsvenlig.
  • Emaljeret: Emaljerede stålvaske er yderst robuste og fås i mange forskellige farver. Overfladen er helt lukket, hvilket gør at vasken er meget rengøringsvenlig. Vasken kan monteres på tre forskellige måder. Den ene måde er, at man monterer vasken “underlimet”, som betyder at man monterer vasken fra bagsiden af bordpladen, hvor man enten kan se hele eller halvdelen af bordpladens tykkelse. Den anden løsning er “ilægning” (betyder bare at der skæres et hul i bordpladen og den derefter ilægges). Den tredje løsning er, at man stiller vasken direkte oven på bordpladen (her skal man være opmærksom på bordplade højden).

Jeg er klar til at få tilbud og designforslag

KOM I GANG