Kitchenhero

Vask til køkkenet

Når du skal til at vælge vask, skal du tænke på at vasken ikke blot er en vask men en arbejdsstation eller det vi hos KitchenHero kalder Rengøring Zone. Så vasken skal afspejle det behov du har i dette område. Der findes vaske i mange forskellige farver og materialer. Størrelsen på vasken afgøres af det vaskeskab, der er designet ind i løsningen. Vaskeskabet hos de fleste køkkenvirksomheder, er som standard 60 cm i bredden og vil kunne klare 98% af alle vaske og behov. Nedenfor har vi lavet et overblik og de forskellige typer vaske du kan blive præsenteret for i køkkenbranchen. Vi hos KitchenHero, anbefaler at du altid køber din vask igennem køkkenbutikkerne og får dem til at montere den. På den måde får du en flot integreret løsning og samtidige påtager de sig også ansvaret for at vasken bliver monteret ordentligt og dermed også en garanti på hele løsningen.

  • Stålvask: Den klassiske stålvask som vi kender, er meget slidstærk og er meget nem at rengøre. Stålvaske har også gennemgået noget af en transformation, fra at være en formpresset vask med de klassiske store runde hjørner, til i dag hvor du kan få store firkantet vaske som udnytter hele vaskeskabet og dermed skaber en stor rummelig vask, hvor der er god plads til at have store gryder, pander og hele bradepanden fra ovnen i. Stålvasken kan monteres i de fleste bordpladematerialer og de fleste køkkenbutikker har et stort udvalg i modeller, farver (stål med coating) og priser, så der er stor mulighed for at finde en vask der matcher dine behov.
  • Kompositvask: Kompositvask er en fællesbetegnelse for, at vasken er lavet ud af en blanding af granit og akryl. Da vasken består af granit er den meget slidstærk og rengøringsvenlig. Du kan vælge mellem ca. 10 forskellige farver. Kompositvask kan monteres i de fleste bordpladematerialer. Køkkenbutikkerne har et begrænset udvalg i modeller og prisen og er oftest noget dyrere end den klassiske stålvask.
  • Porcelænvask: Når vi taler om porcelænsvaske, er der to måder man kan montere dem på. Den ene er, at man monterer dem ligesom man gør med stål og komposit vask, som for eksempel “underlimet” eller laves som en “ilægning” (betyder at der skæres et hul i bordpladen og den derefter ilægges). En anden løsning er, at man stiller vasken direkte på underskabet (til dig der vil havde det gennemførte landkøkken). Overfladen på en porcelænsvask, gør at vasken er meget rengøringsvenlig. Porcelæn er et keramisk produkt, så du skal være opmærksom på, at robusthed ikke er den samme som stål og komposit. Køkkenbutikkerne har oftest et lille udvalg i porcelænsvaske og prisen er noget dyrere end den klassiske stålvask.
  • Corianvask: Corian vaske, bruges de steder hvor man hovedsageligt har en bordplade i corian eller et lignende produkt. Vasken bliver limet sammen med bordpladen, så overgangen stort set er usynlig.  Corian vaske er meget slidstærke og er meget rengøringsvenlige. Da dette materiale ikke tåler varme, har de fleste køkkenvirksomheder en standard corian vask med stålbund som du kan vælge, så du kan sætte varme ting i vasken, uden bekymringer. Da materialet består af acryl og mineraler , skal du være opmærksom på at robusthed ikke er den samme som stål og komposit.

Jeg er klar til at få tilbud og designforslag

KOM I GANG