fbpx
Om Kitchenhero

Om os og konceptet

KitchenHero´s koncept bygger på viden og erfaring fra køkkenbranchen siden 2001. Vi, hos KitchenHero, bestræber os på at skabe et godt samarbejde imellem brugerne og køkkenbutikkerne.

Kitchenhero

Konceptet

Gennemsigtighed: KitchenHero's vision er, at skabe et gennemsigtigt marked for kunder der har besluttet sig for, at købe; køkken, bad, garderobe eller bryggers.
Mange starter på nettet for at hente inspiration. Vi hos KitchenHero bestræber os på, at gøre det simpelt for dig at tage det næste skridt. Du kan nemt komme i gang med, at se hvad dine drømme koster og hvordan det egentligt ville komme til at se ud.
KitchenHero fremlægger tilbuddene på en simpel og letforståelig måde, så du kan træffe en beslutning om hvem du vil arbejde videre med på et fornuftigt grundlag.

Spar Tid: Hos KitchenHero ved vi, at det er meget tidskrævende at indhente flere tilbud. Hos KitchenHero slipper du simpelthen for, at trave rundt til de forskellige køkkenbutikker og bruge ufattelige mange timer på at gentage dig selv, til forskellige sælgere. Du tegner dit rum, sætter flueben ved dine behov og så klarer KitchenHero resten.

Når det passer dig: Vi har aldrig lukket så, når du har tid eller behov for, at se hvad dine drømme koster, kan du simpelt og nemt komme i gang med din drøm. Når du har gennemført processen, kan du efter max. fem arbejdsdage sidde med alle tilbud og designløsninger du har modtaget. Det er nemt og overskueligt. Efterfølgende, kan du på en nem og overskuelig måde, vælge til eller fra i KitchenHero’s system, hvorefter køkken virksomhederne automatisk får besked om dit til- eller fravalg.

Nye muligheder: Nogle gange kommer den bedste designløsning eller pris, fra et brand eller en butik i et område du måske ikke selv lige havde tænkt over. Hos KitchenHero er du ikke begrænset af, at du skal vælge en køkkenvirksomhed i dit lokalområde, det kan sagtens være at der en bedre løsning lige over bygrænsen, hos en køkkenvirksomhed der ikke er repræsenteret i dit lokalområde.

Kom i gang med det samme!

Nu behøver du ikke at vente mere på, at se hvad drømmen koster eller hvordan den kan komme til at se ud. Om du sidder en hverdagsaften i din lejlighed, en tidlig weekendmorgen i dit hus, eller du er taget i sommerhuset på lang ferie, så kan du komme i gang med at oprette en sag på dit projekt og inden for 5 arbejdsdage har du priser og design løsninger på dine drømme.

kontakt foto