fbpx

Sådan virker det

Processen består af 4 trin, som gør det nemt og hurtigt at få tilbud og designforslag på; nyt køkken, badeværelse, garderobe og bryggers. Se mere nedenfor.

Kitchenhero
Step 1

Tegn rummet

Du starter med, at tegne dit rum op i vores tegneprogram. Det tager ca. 3-5 min. Tip: Hvis du har målene skrevet ned på forhånd, så går det hurtigere at få tegnet rummet op.

Step 1
Step 2

Udfyld skemaet

Skemaet, som KitchenHero har udviklet, er meget nemt og simpelt at gå til og det tager max 5 min. at udfylde. Spørgsmålene er bygget op på en sådan måde, at vi får afdækket alle dine behov og på den baggrund kan køkkenvirksomhederne nemt arbejde videre med din drøm. Tip: Hvis du har søgt inspiration på nettet omkring materialevalg, vil processen gå hurtigere.

Step 2
Step 3

Vi finder køkken virksomhederne

Efter du har udfyldt skemaet, tager KitchenHero over. Vi sørger for, at du får et godt grundlag, der gør det nemmere at kunne beslutte hvem du vil arbejde videre med. Det bedste af det hele er, at det hele sker inden for bare 5 arbejdsdage.
Tip: Du vil løbende få besked, når der er kommet et nyt tilbud.

Step 3
STEP 4

Sammenlign tilbud og design

Når de 5 arbejdsdage er gået, lukker din sag og KitchenHero samler alle tilbuddene sammen på en simpel og forståelig måde, så du nemt kan beslutte hvem du går videre med.
Tip: Når du har valgt en køkkenvirksomhed til eller fra, sender KitchenHero automatisk beskeden videre til virksomhederne.

Step 4
Support

Få svar på dine spørgsmål

Hvad koster Kitchenhero´s service?

Kitchenhero´s service er 100% gratis og uforpligtende for dig (forbrugeren).

Har KitchenHero samarbejde med køkkenbutikker i nærheden af mig?

KitchenHero har aftaler med kendte og troværdige køkkenmærker fordelt i hele landet. Vi bestræber os på at dække ethvert geografisk område både digitalt og fysik, så du kan få dækket dine behov omkring pris og design. Husk at nogle gange kommer den bedste pris / design uden for dit lokalområde.

Hvornår kan jeg forvente at modtage tilbuddene?

Du vil løbende modtage tilbuddene og du vil, inden der er gået 5 arbejdsdage, have modtaget alle tilbuddene på din sag.

Hvad skal i bruge mit budget til?

Det er vigtigt, at du sætter et realistisk budget. Det vil sige; et budget du har råd til og samtidig vil bruge på projektet. På den måde, sikrer du dig at du får den bedste løsning der samtidig overholder din budgetramme.

Hvordan tjener Kitchenhero penge?

Vores samarbejdspartnere fra køkkenbranchen betaler for at få adgang til vores platform. Køkkenbranchen benytter KitchenHero til at udvide deres kundeportefølje.

Hvor lang tid, tager det at oprette en sag?

Du starter med at tegne dit rum op i vores meget brugervenlige tegneprogram. Efterfølgende udfylder du et skema, som er meget simpelt og nemt at udfylde. Hele processen tager ikke mere end 8-10 min. Tips: Hvis du har målene skrevet ned på forhånd, og hvis du har fået inspiration på nettet omkring materialevalg, vil processen gå hurtigere.

Kom i gang med det samme!

Nu behøver du ikke at vente mere på, at se hvad drømmen koster eller hvordan den kan komme til at se ud. Om du sidder en hverdagsaften, i din lejlighed eller en tidlig weekend morgen i dit hus, eller du er taget i sommerhuset på lang ferie, så kan du komme i gang med at oprette en sag på dit projekt og inden for 5 arbejdsdage, har du priser og design løsninger på dine drømme.

kontakt foto