fbpx

Tilmeld virksomheden i dag

KitchenHero er en markedsføringsplatform for hele køkkenbranchen. Vi bruger tiden på at skaffe nye kunder til jeres butikker, så I kan bruge tid på at hjælpe kunderne med deres drømme.

Kitchenhero

Er du klar til at få flere seriøse kunder?

Tilmeld virksomheden i dag og få kunder med det samme!

Konceptet

Kundeemner, når du har brug for det: Hos KitchenHero, ved vi hvor vigtig det er, at have et stabilt kundeflow, så du og jeres konsulenter hele tiden har noget at arbejde med. Derfor bestræber KitchenHero sig på, at I altid har nye emner til jeres butikker dagligt.

Marketingafdeling: KitchenHero’s mission er at være køkken forhandlernes marketingafdeling. Det vil sige, vi bruger tiden på at skaffe nye kunder til jeres butikker, og I kan bruge tid på at hjælpe kunderne med deres drømme. Når I bruger KitchenHero, er I ikke begrænset af hvor jeres butik ligger, det vil sige I kan få en meget større tilgang af kunder til jeres butikker. I har også muligheden for at udvide kundesegmentet. Det vil sige, I vælger hvilke kunder I vil arbejde med, og på den måde er det jer, der har kontrollen over hvilke type kunder I har brug for I jeres butik.

Gennemarbejde emner: KitchenHero har køkkenbranche erfaring siden 2001, og vi ved hvor vigtigt det er, at få afstemt behovet ordentligt med kunderne. Derfor har vi udviklet et specielt system som sikre at kunderne kommer igennem den samme behovsanalyse, som den der sker ude i køkkenbutikkerne. Hos KitchenHero bestræber vi os på, at du kun får seriøse kundeemner,og vi kvalitetssikrer alle emnerne, inden de lægges ud til jeres køkkenforhandler.

Feedback: Hos KitchenHero ved vi, at feedback er alfa omega, og derfor har vi også skabt et specielt system, som skal sikre, at du som køkkenforhandler får den præcise indsigt i, hvorfor du tabte eller vandt sagen. Vi bestræber os på, at skabe feedback på alle kunder, der bruger KitchenHero. Det vil sige, du får meget mere specifik data omkring kundetilfredshed i startfasen af kunderejsen, som er meget brugbart til intern træning i jeres organisation. Vores CRM system, kan også hjælpe dig med et nemt og komplet overblik, over alle dine sager du har. Her kan du til enhver tid lave dine egne rapporter, så du hele tiden kan vurderer din egne fremskridt.

Sådan kommer du i gang

Interesseret i at høre mere? Så klik på tilmeld boksen nedenfor. Så kontakter vi jer og drøfter forventet indtjening hos dig, ud fra jeres ønsker og behov.

Kitchenhero